Legutóbbi hozzászólások

  1. Azt tanultam Mestereimtől: A. Jászó Annától, Békési Imrétől, B. Fejes Katalintól, Bozsik Gabriellától, Büky Lászlótól, Deme Lászlótól, Dobcsányi Ferenctől, Keszler…

  2. Az én névadóm, Forray Tamás, 25. Losonci Gyalogezred őrmestere a másik podmeleci temető 32. sírjában van eltemetve két másik hősi…

Anyanyelvek napja — Lingua Materna vetélkedő

2021.02.09. kedd, 22:31

584 megtekintés

A Rákóczi Szövetség és a Magyar Nyelv és Kultúra Nemzetközi Társasága közösen hirdeti meg a Lingua Materna Kárpát-medencei anyanyelvi vetélkedőt.

A verseny részleteiről és idei témáiról az anyanyelvek napja alkalmából a két szervezet közös sajtótájékoztatót tart az együttműködés és a vetélkedő részleteiről 2021. február 21-én 15 órától.

Az eseményen köszöntőt mond Csáky Csongor, a Rákóczi Szövetség és Balázs Géza, a Magyar Nyelv és Kultúra Nemzetközi Társasága elnöke. A sajtótájékoztató díszvendége Oberfrank Pál színművész, színházigazgató.

Az eseményen mutatjuk be Magyar táj, magyar ecsettel. Vallomások a nemzeti tájról című kötetünket.

Az online eseményt a Rákóczi Szövetség Youtube-oldalán követhetik itt.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

A Nyelvünk és Kultúránk elektronikus változatát – E-Nyék – a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 2013. október 31-én bejegyezte.
Címünk: H-1072 Budapest, Rákóczi út 38. I/2.
E-mail: anyanyelvi@mnyknt.hu