Legutóbbi hozzászólások

  1. Kiadványaink levélben is megrendelhetők (irodavezeto@mnyknt.hu). Kiadványainkat - ajándékként - igyekszünk eljuttatni a Kárpát-medencében, kisebbségben élő magyarsághoz is.

  2. Gratulálok ez nagyon jó cikk. Méltán tükrözi Katika és Feri fáradhatatlan munkáját, amit a kultúráért, a kisebbségért, a barátságért és…

Anyanyelvek napja — Lingua Materna vetélkedő

2021.02.09. kedd, 22:31

501 megtekintés

A Rákóczi Szövetség és a Magyar Nyelv és Kultúra Nemzetközi Társasága közösen hirdeti meg a Lingua Materna Kárpát-medencei anyanyelvi vetélkedőt.

A verseny részleteiről és idei témáiról az anyanyelvek napja alkalmából a két szervezet közös sajtótájékoztatót tart az együttműködés és a vetélkedő részleteiről 2021. február 21-én 15 órától.

Az eseményen köszöntőt mond Csáky Csongor, a Rákóczi Szövetség és Balázs Géza, a Magyar Nyelv és Kultúra Nemzetközi Társasága elnöke. A sajtótájékoztató díszvendége Oberfrank Pál színművész, színházigazgató.

Az eseményen mutatjuk be Magyar táj, magyar ecsettel. Vallomások a nemzeti tájról című kötetünket.

Az online eseményt a Rákóczi Szövetség Youtube-oldalán követhetik itt.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

A Nyelvünk és Kultúránk elektronikus változatát – E-Nyék – a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 2013. október 31-én bejegyezte.
Címünk: H-1072 Budapest, Rákóczi út 38. I/2.
E-mail: anyanyelvi@mnyknt.hu