Legutóbbi hozzászólások

  1. Kiadványaink levélben is megrendelhetők (irodavezeto@mnyknt.hu). Kiadványainkat - ajándékként - igyekszünk eljuttatni a Kárpát-medencében, kisebbségben élő magyarsághoz is.

  2. Gratulálok ez nagyon jó cikk. Méltán tükrözi Katika és Feri fáradhatatlan munkáját, amit a kultúráért, a kisebbségért, a barátságért és…

70. Kanizsai írótábor (2022. szept. 8–10.)

2022.08.12. péntek, 17:20

76 megtekintés

Tisztelettel meghívjuk a 70. Kanizsai Írótáborba Magyarkanizsára. Időpont: 2022. szeptember 8–10. Részvételi szándékát, kérjük, jelezze a livia@kanjiza.rs e-mail-címre legkésőbb 2022. augusztus 29-ig, hogy szállást és étkezést tudjunk biztosítani. Örömmel vesszük bekapcsolódását az írótábor munkájába. Várjuk irodalmi alkotását az „Iránytű és tájszabászat – Fáklyával egy éghető világban” elnevezésű tanácskozásunkra. A táj, amelyben élünk, a miénk. De fentről, akár egy új szabásminta: másféle ruhát sejtet. Csak saját tapasztalatainkat és meggyőződéseinket figyelembe véve tudunk tájékozódni benne. Az égtájak egybemosódnak, az iránytűk tanácstalanok. Egyszerre mutatnak eszméket, elveket, hovatartozást, és ezek alapján kialakított célokat. Merre az arra? És kinek? A homo sapiens éjszaka, a rejtélyekre fáklyákkal kereste a választ. És mi, a nappali homályban, mivel? Az alkotás hossza legföljebb 1.800 karakter lehet, benyújtása egyben az írótáborban való részvétel feltétele. A szervezőbizottság

 

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

A Nyelvünk és Kultúránk elektronikus változatát – E-Nyék – a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 2013. október 31-én bejegyezte.
Címünk: H-1072 Budapest, Rákóczi út 38. I/2.
E-mail: anyanyelvi@mnyknt.hu