Legutóbbi hozzászólások

  1. Azt tanultam Mestereimtől: A. Jászó Annától, Békési Imrétől, B. Fejes Katalintól, Bozsik Gabriellától, Büky Lászlótól, Deme Lászlótól, Dobcsányi Ferenctől, Keszler…

  2. Az én névadóm, Forray Tamás, 25. Losonci Gyalogezred őrmestere a másik podmeleci temető 32. sírjában van eltemetve két másik hősi…

Kós Károly levelezése Czine Mihállyal

2009.04.03. péntek, 12:20

2 684 megtekintés
Kós Károly levelezése Czine Mihállyal
Kós Károly levelezése Czine Mihállyal
„Megélt éveiben talán csak a hegyek nem változtak, trónok omlottak, s világok születtek; azon a földön, mellyel életét örökre összekötötte, ez idő alatt ötször is változott az impérium. Sorstragédiákban alig lehetnek komorabb felvonások, mint az ő életében. S győzelmeit, az emberieket, az iskolákban akár példaképp is taníthatnák” – írta Kós Károlyról Czine Mihály.
Ma már sajnos egyikőjük sincs közöttünk. Reájuk emlékezünk e sajátos, egyoldalú levelezés közreadásával, amelyben Czine Mihály tanulmányai foglalják össze a magyar irodalomtörténet írás legendás alakjának máig érvényes válaszait.
Könyvadatok
218 oldal
Magasság: 19,5 cm
Szélesség: 12,5 cm
Kötés: puha
A könyv ára: 1450 Ft + postaköltség, utánvéttel

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

A Nyelvünk és Kultúránk elektronikus változatát – E-Nyék – a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 2013. október 31-én bejegyezte.
Címünk: H-1072 Budapest, Rákóczi út 38. I/2.
E-mail: anyanyelvi@mnyknt.hu