Legutóbbi hozzászólások

  1. Az én névadóm, Forray Tamás, 25. Losonci Gyalogezred őrmestere a másik podmeleci temető 32. sírjában van eltemetve két másik hősi…

  2. Kedves Professzor Úr! Köszönöm! Hálával gondolok és is Önre. Nekem küldött írását a Beszéd - nyelv - játék c. írásomről…

Anyanyelvek napja, 2022. február 21. 18.00 óra (magyar idő!)

2022.02.18. péntek, 13:11

418 megtekintés

Kapcsoljuk a világ magyarságát!

Argentínától – Norvégiáig. Szó lesz a szlovéniai alkotmánybíróságról, kétnyelvűségi pótlékról, egy romániai kisvárosban működő magyar ifjúsági szervezetről, kanadai magyarokról, norvégiai magyar unokákról, ausztriai (gráci) öregdiákokról és most ott tanuló sok-sok magyar egyetemistáról, és egy magyar angoltanárról, aki egyszerre él Angliában és Magyarországon. A beszélgetést vezeti: Minya Károly, Pölcz Ádám és Balázs Géza. A program az MNYKNT és a Kazinczy Műhely együttműködésében valósul meg.

Részletes program, bekapcsolódás, itt (katt): anyanyelvek_napja_meghivo_20220221

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

A Nyelvünk és Kultúránk elektronikus változatát – E-Nyék – a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 2013. október 31-én bejegyezte.
Címünk: H-1072 Budapest, Rákóczi út 38. I/2.
E-mail: anyanyelvi@mnyknt.hu