Legutóbbi hozzászólások

  1. Azt tanultam Mestereimtől: A. Jászó Annától, Békési Imrétől, B. Fejes Katalintól, Bozsik Gabriellától, Büky Lászlótól, Deme Lászlótól, Dobcsányi Ferenctől, Keszler…

  2. Az én névadóm, Forray Tamás, 25. Losonci Gyalogezred őrmestere a másik podmeleci temető 32. sírjában van eltemetve két másik hősi…

Búcsú Beder Tibortól

2020.05.06. szerda, 11:14

1 469 megtekintés

Muzsnay Árpád (Szatmárnémeti)

 

Búcsúzom Csíkszereda és térsége kiváló művelődés-szervezőjétől, a Julianus Alapítvány létrehozójától, Szent László, Mikes Kelemen, II.  Rákóczi Ferenc emlékének  és  a török-magyar kapcsolatok  kiváló ápolójától  –  az EMKE egykori vezetőségi tagjától, az MNYKNT tagjától.

 

Hozzá fűződő számtalan emlékem közül legkedvesebb a 2011-ben, a szatmári béke 300. évfordulója alkalmával szervezett rendezvénysorozathoz kapcsolódik. Meghívott előadóként és szónokként feleségével együtt  részt vett  azon. Íme néhány felvétel az akkori partiumi látogatásáról, az Erdélyi Magyar Közművelődési Egyesület által koordinált és több helyszínen zajlott Kárpát-medencei rendezvényen való részvételéről.

 

Emléke legyen áldott!

 

 

Forrás: Muzsnay Árpád Facebook-oldala (https://www.facebook.com/profile.php?id=100008736847849)

1 hozzászólás

  1. Málnási Ferenc

    „Köszönjük neked, Uram, hogy ö a miénk volt, és az is marad, mert aki szerettei szívében él, az nem hal meg, csak távol van”. (Szent Ágoston)

    Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

A Nyelvünk és Kultúránk elektronikus változatát – E-Nyék – a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 2013. október 31-én bejegyezte.
Címünk: H-1072 Budapest, Rákóczi út 38. I/2.
E-mail: anyanyelvi@mnyknt.hu