Legutóbbi hozzászólások

  1. Azt tanultam Mestereimtől: A. Jászó Annától, Békési Imrétől, B. Fejes Katalintól, Bozsik Gabriellától, Büky Lászlótól, Deme Lászlótól, Dobcsányi Ferenctől, Keszler…

  2. Az én névadóm, Forray Tamás, 25. Losonci Gyalogezred őrmestere a másik podmeleci temető 32. sírjában van eltemetve két másik hősi…

Előadásaink a Rákóczi Szövetség előadás-sorozatában

2021.02.03. szerda, 11:24

837 megtekintés

A Rákóczi Szövetség minden hétfőn középiskolai tanároknak és minden kedden tanulóknak tart online előadásokat határon innen és túl. A jövő heti előadásokat a Magyar Nyelv és Kultúra Nemzetközi Társasága tartja.

2021. február 8-án hétfőn 14 órától Balázs Géza professzor, Társaságunk elnöke tart előadást Tájban élő nemzet címmel. (Közreműködik Blankó Miklós és Cservenka Judit). A Facebook-esemény megtekinthető itt. Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni 2021. február 8. hétfő 11 óráig lehet ide kattintva.

Február 9-én kedden 14 órától Cservenka Judit alelnök és Blankó Miklós főtitkár beszélgetését tekinthetik majd meg Sikeres élet irodalom nélkül (!?) címmel. Az esemény Facebook-oldala itt érhető el. Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni 2021. február 9. kedd 11 óráig lehet e linken.
A témaválasztások miértjére 2021. február 21-én 15 órakor derül fény, amikor az anyanyelvek napja alkalmából az MNYKNT a Rákóczi Szövetséggel közösen tart sajtótájékoztatót.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

A Nyelvünk és Kultúránk elektronikus változatát – E-Nyék – a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 2013. október 31-én bejegyezte.
Címünk: H-1072 Budapest, Rákóczi út 38. I/2.
E-mail: anyanyelvi@mnyknt.hu