Legutóbbi hozzászólások

  1. Kiadványaink levélben is megrendelhetők (irodavezeto@mnyknt.hu). Kiadványainkat - ajándékként - igyekszünk eljuttatni a Kárpát-medencében, kisebbségben élő magyarsághoz is.

  2. Gratulálok ez nagyon jó cikk. Méltán tükrözi Katika és Feri fáradhatatlan munkáját, amit a kultúráért, a kisebbségért, a barátságért és…

Esztergom szárnyashajóval — meghívás barátaink részére

2021.06.17. csütörtök, 13:10

421 megtekintés
Nyárzáró esztergomi kirándulásra hívjuk tagjainkat: szárnyashajóval kelünk útra a Vigadó térről a csodás városba, ahol Prokopp Mária Széchenyi-díjas művészettörténész fog minket kalauzolni.

A Bazilika és a Vár megtekintése, és egy nyári ebéd után Babits előhegyi házát látogatjuk meg, ahol egy különleges zenés-irodalmi műsorral is készülünk.
Részleteket a mellékelt meghívóban olvashatják. Előzetes jelentkezés jún. 30-ig, válaszlevélben vagy itt: https://forms.gle/uxkArENeq3t6aHjFA

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

A Nyelvünk és Kultúránk elektronikus változatát – E-Nyék – a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 2013. október 31-én bejegyezte.
Címünk: H-1072 Budapest, Rákóczi út 38. I/2.
E-mail: anyanyelvi@mnyknt.hu