Legutóbbi hozzászólások

  1. Kiadványaink levélben is megrendelhetők (irodavezeto@mnyknt.hu). Kiadványainkat - ajándékként - igyekszünk eljuttatni a Kárpát-medencében, kisebbségben élő magyarsághoz is.

  2. Gratulálok ez nagyon jó cikk. Méltán tükrözi Katika és Feri fáradhatatlan munkáját, amit a kultúráért, a kisebbségért, a barátságért és…

Írd alá!

2020.05.07. csütörtök, 09:03

1 157 megtekintés

Segítsük együtt a székelyeket, a baszkokat, a katalánokat, segítsük együtt Európa őshonos nemzeti kisebbségeit! Segítsük együtt megmaradásukat! Segítsük együtt, hogy ezek a kisebbségi nemzeti régiók európai uniós kohéziós pénzekhez juthassanak közvetlenül a brüsszeli kasszából!

Kattints, tájékozódj és oszd meg!

 

https://irdala.hu/

vagy itt:

https://eci.ec.europa.eu/010/public/#/initiative

 

Az aláírás max. 2 perc!

 

  1. május 7-éig lehet aláírni, 1 millió aláírás kell, a mai nap az elektronikus aláírók számra meghaladta a 800 ezret (ezt a honlapon lévő számláló mutatja), és becslések szerint legalább 200 ezer papiros alapú szavazat is van, de ez még nem biztos, hogy elég. 

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

A Nyelvünk és Kultúránk elektronikus változatát – E-Nyék – a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 2013. október 31-én bejegyezte.
Címünk: H-1072 Budapest, Rákóczi út 38. I/2.
E-mail: anyanyelvi@mnyknt.hu