Legutóbbi hozzászólások

  1. A honlapon ezt a mondatot olvastam: „2021-2022-ben a Trianon-kislexikonból 5000 példányt sikerült társszervezeteken, alapítványokon, egyesületeken, egyetemeken keresztül eljuttatni a Kárpát-medence…

  2. A Balassi kard irodalmi díj nemzetközivé tétele, a magyar irodalom hírnevének a Világban való öregbítése egy állami elismerés is érdemelne.

Magyar nyelvi tábor fiataloknak Budapesten

2013.03.17. vasárnap, 18:43

4 347 megtekintés
Magyar nyelvi ismereteket fejlesztő tábort szervez Budapesten elsősorban 10–17 éves fiataloknak a Magyar Nyelvi Szolgáltató Iroda 2013. július 22–27. és július 29–aug. 3. között. A táborban a jelentkezők tudásához és igényeihez mért nyelvi fejlesztés, valamint budapesti kulturális-turisztikai eseményeken való részvétel szerepel.

A tábor szervezését segítő nyelv az angol is. Tervezett program: délelőtt játékos-kommunikációs nyelvoktatás, majd ebéd, délután kulturális-turisztikai programok: budapesti fölfedezések, dunai hajózás, kirándulás HÉV-vel, Aquincum, fürdő. Az egyhetes tanfolyamok min. 5 fő jelentkezése esetén indulnak. Érdeklődés, jelentkezés: iroda@e-nyelv.hu, akademia@e-nyelv.hu. A tábor vezetője: Bódi Ágnes minden érdeklődővel fölveszi a kapcsolatot.
Költség: 57.000 forint (szakmai anyagokkal, bentlakással, teljes étkezéssel, délutáni programokkal), 37.000 forint (szakmai anyagokkal, bejárással, csak ebéddel; a délutáni programok költsége külön fizetendő).
Korábbi táboraink fotóalbuma az e-nyelv.hu honlap képtár rovatában megtekinthető.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

A Nyelvünk és Kultúránk elektronikus változatát – E-Nyék – a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 2013. október 31-én bejegyezte.
Címünk: H-1072 Budapest, Rákóczi út 38. I/2.
E-mail: anyanyelvi@mnyknt.hu