Legutóbbi hozzászólások

  1. Múlhatatlan tisztelettel, figyelemmel és érdeklődéssel voltam, vagyok és maradok POMOGÁTS BÉLA professzor úr személye és életműve iránt. Professzor Úr bölcs…

Magyar nyelvi tábor fiataloknak Budapesten

2013.03.17. vasárnap, 18:43

4 373 megtekintés
Magyar nyelvi ismereteket fejlesztő tábort szervez Budapesten elsősorban 10–17 éves fiataloknak a Magyar Nyelvi Szolgáltató Iroda 2013. július 22–27. és július 29–aug. 3. között. A táborban a jelentkezők tudásához és igényeihez mért nyelvi fejlesztés, valamint budapesti kulturális-turisztikai eseményeken való részvétel szerepel.

A tábor szervezését segítő nyelv az angol is. Tervezett program: délelőtt játékos-kommunikációs nyelvoktatás, majd ebéd, délután kulturális-turisztikai programok: budapesti fölfedezések, dunai hajózás, kirándulás HÉV-vel, Aquincum, fürdő. Az egyhetes tanfolyamok min. 5 fő jelentkezése esetén indulnak. Érdeklődés, jelentkezés: iroda@e-nyelv.hu, akademia@e-nyelv.hu. A tábor vezetője: Bódi Ágnes minden érdeklődővel fölveszi a kapcsolatot.
Költség: 57.000 forint (szakmai anyagokkal, bentlakással, teljes étkezéssel, délutáni programokkal), 37.000 forint (szakmai anyagokkal, bejárással, csak ebéddel; a délutáni programok költsége külön fizetendő).
Korábbi táboraink fotóalbuma az e-nyelv.hu honlap képtár rovatában megtekinthető.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

A Nyelvünk és Kultúránk elektronikus változatát – E-Nyék – a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 2013. október 31-én bejegyezte.
Címünk: H-1072 Budapest, Rákóczi út 38. I/2.
E-mail: anyanyelvi@mnyknt.hu