Legutóbbi hozzászólások

  1. Kiadványaink levélben is megrendelhetők (irodavezeto@mnyknt.hu). Kiadványainkat - ajándékként - igyekszünk eljuttatni a Kárpát-medencében, kisebbségben élő magyarsághoz is.

  2. Gratulálok ez nagyon jó cikk. Méltán tükrözi Katika és Feri fáradhatatlan munkáját, amit a kultúráért, a kisebbségért, a barátságért és…

Magyar szak Nagyváradon

2017.07.17. hétfő, 07:39

2 222 megtekintés

 

A magyarországi egyetemi felvételi rendszertől eltérően a Partiumi Keresztény Egyetem alap- és mesterképzéseire most, 2017. július 17—26. között lehet jelentkezni és beiratkozni (online-módon is). 

Eredményhirdetés: 2017. július 27—29. között. Állami ösztöndíjas és költségtérítéses helyek egyaránt vannak. A 3 éves magyar nyelv és irodalom szakos (akkreditált) képzésen a felvételi pontszám 25%-a az érettségi átlagból, 75% a magyar nyelv és irodalom érettségi jegyből tevődik össze. További alapképzések: angol, német, szociológia, képzőművészet, óvodai és elemi oktatás pedagógiája, teológia, mesterképzések: többnyelvűség és multikulturalitás, zeneművészet, vizuális kommunikáció, vállalkozások fejlesztésének menedzsmentje, idegenforgalmi gazdálkodás, vallástudományok. A hallgatók bekapcsolódhatnak a Janus Pannonius Szakkollégium munkájába, kollégiumi elhelyezést is igényelhetnek. Szent László, Janus Pannonius és a „holnaposok” városa várja az új egyetemistákat! Érdeklődés: www.partium.ro, efelveteli.partium.ro

alt

(Info, kép: Manyszi)

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

A Nyelvünk és Kultúránk elektronikus változatát – E-Nyék – a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 2013. október 31-én bejegyezte.
Címünk: H-1072 Budapest, Rákóczi út 38. I/2.
E-mail: anyanyelvi@mnyknt.hu