Legutóbbi hozzászólások

  1. Múlhatatlan tisztelettel, figyelemmel és érdeklődéssel voltam, vagyok és maradok POMOGÁTS BÉLA professzor úr személye és életműve iránt. Professzor Úr bölcs…

Nyári magyar nyelvi táborok Budapesten

2014.05.06. kedd, 06:46

3 674 megtekintés

Hat-hat napos magyar nyelvi ismereteket fejlesztő tábort szervez Budapesten elsősorban 10-17 éves fiataloknak a Magyar Nyelvi Szolgáltató Iroda 2013. július 21-26., júl. 28-aug. 2., aug. 4-9., aug. 11-16. és aug. 18-23. között. A táborok min. 5 fő jelentkezése esetén indulnak.

A programba a jelentkezők tudásához és igényeihez mért nyelvi fejlesztés, valamint
budapesti kulturális-turisztikai eseményeken való részvétel szerepel. A tábor szervezését segítő nyelv az angol is. Tervezett program: délelőtt kommunikációs-játékos nyelvoktatás, majd ebéd, délután kulturális-turisztikai programok: budapesti fölfedezések, dunai hajózás,
kirándulás HÉV-vel, Aquincum, fürdő. Az oktatás helyszíne: a Blaha Lujza téren vagy az Örs vezér téren lévő oktatóhely.
Költség:

szakmai anyagokkal, bentlakással, teljes étkezéssel, délutáni programokkal) 57.000 Ft (a budapesti közlekedés egyénileg fizetendő)

szakmai anyagokkal, bejárással, csak ebéddel) 37.000 Ft (a délutáni programok költsége és a budapesti közlekedés külön fizetendő)

Érdeklődés, jelentkezés: iroda@e-nyelv.hu.

Egyéni és kiscsoportos magyar nyelvi fejlesztés


Egyéni és kiscsoportos magyarnyelv-fejlesztő képzések Budapesten 2013.
július 21-aug. 23. között bármely korosztálynak egyéni árajánlat és kiegészítő programajánlat alapján a Magyar Nyelvi Szolgáltató Iroda szervezésében. 

Érdeklődés, jelentkezés: iroda@e-nyelv.hu.

Korábbi táboraink fotóalbuma az e-nyelv.hu honlap képtár rovatában megtekinthető!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

A Nyelvünk és Kultúránk elektronikus változatát – E-Nyék – a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 2013. október 31-én bejegyezte.
Címünk: H-1072 Budapest, Rákóczi út 38. I/2.
E-mail: anyanyelvi@mnyknt.hu