Legutóbbi hozzászólások

  1. Azt tanultam Mestereimtől: A. Jászó Annától, Békési Imrétől, B. Fejes Katalintól, Bozsik Gabriellától, Büky Lászlótól, Deme Lászlótól, Dobcsányi Ferenctől, Keszler…

  2. Az én névadóm, Forray Tamás, 25. Losonci Gyalogezred őrmestere a másik podmeleci temető 32. sírjában van eltemetve két másik hősi…

Ünnepi könyvbemutató

2020.08.04. kedd, 15:06

1 167 megtekintés

Hogyan gondolkodik a jövő értelmisége a magyar önazonosságról, nyelvi, kulturális értékeinkről?  Félszáz magyar fiatal – legyen orvos, tanár, természettudós, művész, újságíró határon innen és túlról – ad választ a Nyelvünk és kultúránk 50 fiatal szemszögéből című beszélgetőkönyv hasábjain. Zenés műsor és pódiumbeszélgetés keretében 2020. augusztus 18-án, kedden 18.00 órakor az Uránia Nemzeti Filmszínház első emeletén mutatja be a több mint 200 oldalas kiadványt a Magyar Nyelv és Kultúra Nemzetközi Társasága (Anyanyelvi Konferencia), alapításának 50. évfordulója alkalmából. A kötet szerkesztői: Blankó Miklós főtitkár és Cservenka Judit alelnök. Az esemény védnöke Szili Katalin miniszterelnöki megbízott, az Országgyűlés volt elnöke. Kiemelt támogató a Rákóczi Szövetség. A kötet a helyszínen kedvezményes áron megvásárolható. A könyvbemutató sajtónyilvános. Lehetőséget biztosítunk a szerkesztőkkel és a kötetben szereplő fiatalokkal esetleges helyszíni interjúk, riportok készítésére, ennek igényét kérjük, az iroda@e-nyelv.hu e-mail-címen egyeztessék. (MTI)

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

A Nyelvünk és Kultúránk elektronikus változatát – E-Nyék – a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 2013. október 31-én bejegyezte.
Címünk: H-1072 Budapest, Rákóczi út 38. I/2.
E-mail: anyanyelvi@mnyknt.hu