Legutóbbi hozzászólások

  1. Kiadványaink levélben is megrendelhetők (irodavezeto@mnyknt.hu). Kiadványainkat - ajándékként - igyekszünk eljuttatni a Kárpát-medencében, kisebbségben élő magyarsághoz is.

  2. Gratulálok ez nagyon jó cikk. Méltán tükrözi Katika és Feri fáradhatatlan munkáját, amit a kultúráért, a kisebbségért, a barátságért és…

Vox humana – tisztelgés Fábry Zoltán előtt

2020.09.23. szerda, 18:42

846 megtekintés

A Szlovák Nemzeti Múzeum – A Szlovákiai Magyar Kultúra Múzeuma és a Hagyományok és Értékek Polgári Társulás tisztelettel meghívja Önt a VOX HUMANA  című kiállítás megnyitójára, melyre 2020. szeptember 30-án 17.00 órakor kerül sor a pozsonyi Brämer-kúriában (Žižkova 18.). A kiállítással Fábry Zoltán előtt tisztelgünk, halálának 50. évfordulója alkalmából.

 

 

A korlátozott férőhelyszám miatt részvételi szándékát kérjük a következő E-Mail-címen jelezze 2020. szeptember 28-ig: mkms@snm.sk

 

A rendezvényen való részvételével hozzájárulását adja a rendezvényről készült képek rögzítéséhez és megjelenéséhez.

 

A meghívó tekinthető meg itt.

 

Várjuk megtisztelő részvételét!

Támogatta a Kisebbségi Kulturális Alap 2020.

 

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

A Nyelvünk és Kultúránk elektronikus változatát – E-Nyék – a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 2013. október 31-én bejegyezte.
Címünk: H-1072 Budapest, Rákóczi út 38. I/2.
E-mail: anyanyelvi@mnyknt.hu